Akacias Baily, SAMBA, 04.07.04 - 17.12.11, BHP3, AK1, DNA, HD:B, AD:0.

Sådan vil jeg huske SAMBA.

D. 17. dec. 2011 måtte vi tage afsked med Samba.
Efter ganske kort tids sygdom kunne Samba ikke mere og vi måtte tage den tunge vej til dyrlægen og gøre det der var bedst for Samba.

Samba har aldrig ynket sig selv, heller ikke her til sidst, men hendes tydelige adfærd gjorde at vi vidste hun ikke kunne mere.

Vi elsker/elskede Samba og hun vil altid være i vores hjerter.
Hun vil blive savnet hver dag, men savnet vil gå over til at blive tanker/minder om alle de fantastiske ting vi har oplevet og opnået med Samba.

Samba var altid glad, sød, kærlig og smuk.
Samba elskede at være med på træningspladsen, det bedste for hende var at hoppe ind i buret i bilen - det betød for hende - nu skal der arbejdes og det elskede hun - uanset om det var spor, lydighed eller forsvarsarbejde!

Samba fik tre kuld havlpe og hver gang viste hun sig som den perfekte hundemor, kærligt og vejledene hjalp hun sine hvalpe til at klare sig når de skulle væk fra hende og ud i den store verden.

Samba, jeg har ting som jeg ikke nåede med dig, havde stadig planer for dig og mig, et kuld hvalpe, HAS som veteran sov - men sådan skulle det ikke være. Nu vil jeg tænke tilbage på din fantastiske personlighed og alle de ting vi nåede at gøre sammen, jeg er stolt af dig - du var en skøn hund, aldrig vil jeg glemme din opmærksomme øjne på mig.

Samba - jeg savner og mangler dig - elsker dig for altid.

<3 <3 <3