Bornholm 2011.

Mocca og jeg på sommerferie, på Bornholm, sammen med familien 😎.

Vi tog afsted d. 20. juli, med fuld oppakning, hele blien var fyldt med ting og sager. Mocca og jeg har faktisk de bedste pladser, nemlig godt placeret i vores dobbeltbur bag i bilen. Og så er der ikke plads til mere der 😀.

Vejret var fint og alle i feriestemning 😎.
Vi kørte gennem Sverige til Ystad og herfra skulle vi med færgen til Rønne. En lille hyggelig tur på små to timer. De skulle nu vise sig at blive noget lange de to timer....
Mor fornemmede allerede i køen ved færgen at mange hanve hunde med. Når Mocca og jeg er sammen er vi lidt vilde med/ved andre hunde, kun fordi  vi gerne vil hilse, men nogle optager det anderledes...så hvor skulle vi sætte os ?? Der hvor der er reserveret plads til dem med hunde, var der optaget, så mor sagde frisk - "ud på dækket med os alle", men der kunne vi da ikke sidde i to timer i total blæst , så meget sommer var det heller ikke.
Nå, men vi fandt et sted hvor vi kunne sidde sådan overfor hinanden, midt i det hele. Et sted alle passerede - til cafeteria og til forretning....børnene legede, så der var nok at holde øje med under HELE turen også for mor og far der passede på ikke at vi generede nogle 😉. De gik nu fint, vi faldt hurtigt til ro, mor havde de allerbedste godbidder med og vi er altid lidt sultne 🙃.

Vel ankommet til sommerhuset i Allinge kom regl nr. 1: Ingen løse hunde. Der er rådyr/dådyr, harer, fasaner osv på sommerhusgrunden og de skal ikke lide overlast af vi kommer. Så vi blev udstyret med nogle lange snore, hvor jeg var i den ene ende og Mocca i den anden...og så rundt om noget så vi ikke kunne løbe...
Grunden består mest af klipper og hvad den Bornholmske natur ellers byder på, så fornuftigt nok at vi ikke bare løber - vi skulle jo nødigt komme galt afsted.

Vi har flere gange været ude at bade. Vi gør det når der ikke er så mange ved stranden, vi har det med at sprøjte meget og vi skal jo ikke generer nogle .
Mocca var godt nok lidt betænkelig den første gang vi skulle i. Jeg derimod elsker at bade. Er helt vild af glæde når jeg kan lugte vi er kommet til vandet.
Jeg førte an og Mocca så hvordan man bader...og nu er Mocca efterhånden god til det 🙂.
Det er bare ikke altid nemt at være Mocca, for jeg springer, som om det gjalt liv eller død, ud i vandet efter flyde apporten - jeg når den næsten altid først. Der sker så det at jeg kommer ind til stranden og smider så apporten i vandkanten...sådan at mor ville få våde fødder, hvis hun skulle samle den op. Her træder Mocca så til, samler apporten op og løber ind til mor, det kan man da kalde arbejds fordeling🙃🙃.
Apporten ud i vandet igen og igen og sådan får vi dejlig motion 😀.

Vi har fået nogle dårlige vaner her på ferie øen....., vi sover/slapper meget af i både senge og sofaer.....mor mener at det er fordi senge og sofaer er så lave at vi tror det er hundekurve/-senge. Det lader vi så mor tro!! Dog siger hun at det må vi ikke forsætte med når vi kommer hjem. Når mor siger noget plejer det at blive sådan..... så i hundesengen igen🤭.

Et par gange har vi været i Kreds 22 og trænet i vandgang, ja det er ikke ordet, hele træningsbanen lignede en mose, godt mor havde regntøj og gummistøvler med. En af gangene vi var der mødte vi nogle kredsmedlemmer som fortalte at pladsen faktisk lå på en mose, så ikke sært at vi vadede i vand. Der var jo kommet så rigeligt med regn....😠.

Hver gang familien skulle på tur, kom vi med. Ind i bilen, vi ved lige hvilken side vi skal springe op i. Mocca i højre bur og jeg i venstre bur. Så sad vi der og ventede spændt på hvad tuerne bød på. Nogle gange kom vi meget med ud andre gange ikke så meget. Vi var en dejlig lang tur på Hammer Hus ruiner i dag, hvor vejret var skønt 😎. Vi er som sagt meget ivrige når vi skal noget så mor og far havde en let optur - vi trak dem ....😉. Da vi nåede toppen var noget af krudtet brugt og vi kunne nyde den fine udsigt....hvis det  er noget hunde gør - en god gå tur var det ihvertfald.

Vi var også med i Gudhjem, Nexø, Svaneke, Rønne og selvfølgelig Allinge - der hvor vi boede.
Vi gik lange turer og mor brugte Allinge stadion som træningsplads for både lidt lydighed og lidt spor - jo vi hunde har haft en skøn dejlig oplevelserig tur på Bornholm.
Alt har en ende og det havde ferien også. Fredag d. 5. aug. tog vi hjem - det vil sige at vi skulle sejle igen 🤔. Denne gang gik det super fint. Nu havde vi prøvet det og selv om Mocca lå ved siden af den mindste hund jeg længe har set - gik det godt. Vi sov faktisk det meste af overfarten 😀. Mor er godt tilfreds med os, vi kan være med alle vejne 🙂
 

Kommentarer

28.07.2011 21:33

Johnny

Hej til jer alle.
Det er nogle dejlige billeder af hunde og man kan se de har det super hos jer ja der er ikke meget plads til dig i seng hihi
Knus herfra