Jazz til C-træning.

Mor og Jazz deltog på et VM kursus i Kreds 4 d. 31. aug. og 1. sep. 2013.
VM kursus skal forstås sådan at det var de hundefører der skal deltage i VM IPO3 der underviste "almindelige" hundeføre. Der var lidt teori og meget praktik.
Alle deltager var igennem A B og C.

Lørdag skulle mor og Jazz på sporet om eftermiddagen. Formiddagen tilbragte mor med at se på de andre der var inde i B og C. Det lærer man også meget af!

De kørte over middag til Ringsted og gik på "Leo Pold rullegræs"....hold da op et fantastisk sted.... aldrig havde de da set så meget græs...et meget meget stor areal.🙂

Der var meget kraftig sidevind, men det var mor opmærksom på og tilrettelage sporet derefter - altså kun med godbidder i den side hvor side vinden kom fra. Mor havde talt med Torsten om hvad det var de gerne ville have han så på og kom med nye god råd til.
Det var mest genstand hvor Jazz har haft den ide at han skulle ligge lidt skævt og vende mig meget om efter mor - hvor hun blev af med godbidderne 😉.

Mor lagde sporet og ca. tre kvarter efter gik de det, opstart fin og det gik fint derud af, Jazz holdt snuden i jorden og koncentrerede sig....genstand kom og Jazz gjorde som han plejer og Torsten forklarede mor hvad de kunne prøve at lave om. Så Jazz kommer til at ligge lige og ikke vende mig om. Mor forstod det og ved næste genstand prøvede de det af...og tænk det virkede !!!🙃
Mor skal være tæt på Jazz ved genstand og ligeså snart han ligger skal hun gå op foran ham, rette ham ind, klikke og belønne. Jazz får ganske enkelt ikke mulighed for at fejle 😎. Ellers fik de ros for deres gode arbejde sammen, de skal bare fortsætte - og det gør de .

Søndag skulle de ind i både B og C. Jazz var frisk som en havørn og helt på da de kom på banen i B.
Til lydighed bad de om hjælp til at få Jazz til ikke at presse mor så meget og så til apporten, han tygger lidt i den . Hvilket jeg ALDRIG gør!
Martin og Karen hjalp dem på bedste vis....de fik lært en rigtig god øvelse til apporten, den kan også bruges på mig, siger mor, selv om det er et hel anden udfordring mor har med mig......
Efter frokost stod den på C - der havde mor lidt nerver på....mange mennesker og figuranter hun ikke kendte.
Mor havde besluttet sig for at bruge dette til at afprøve den træning de har haft gennem det sidste halve år hos figurant Bo. Om mor kunne styre Jazz på fremmed bane og fremmede figuranter og så selvfølgelig til at få deres råd om hvad de kunne rettes og gør bedre.
Det gik SÅ GODT, mor og Jazz fremstod som et par med et super samarbejde og Jazz var helt til at styre. John og Søren kom med nogle gode råd og forslag til de ting der kunne blive bedre og det skal de så arbejde på nu...men jeg kunne mærke at mor var super tilfreds med Jazz..De har knoklet, trænet og trænet og det ser de nu resultatet af
Se selv billederne nedenfor 🤩😎😀. 
 

Det var en god weekend i hundens tegn, jeg blev hjemme da jeg er total højløbs og lidt rundt på gulvet, men alt det mor lærer nyder jeg godt af ... så helt ok Jazz var med - jeg hyggede mig herhjemme og nød freden 🤩.

Vi siger mange tak til Jan Herneth for de gode billeder, dem er vi rigtige glade for.
I det hele taget var det en god weekend og mor lærte meget og traf nye mennesker.

Kommentarer

09.09.2013 02:11

Johnny

Hej Hanne det er skønt høre det går godt med træning af dine schæferhunde. Og alt det i har være med til super af jer alle.
Hilsen Johnny og Yannie