Kennel Kochen træf okt. 2012.

Lørdag d. 21. okt. 2012 kørte vi meget tidligt hjemmefra. Både mor og far var med hvad mon der nu skulle foregå....

Vi kørte ret langt, helt over til et sted i nærheden af Kolding. Vi skulle besøge Kennel Kochen, hvorfra Jazz kommer - pludselig ku vi hunde se at der stod de der velkendt træskjul....så vi begyndte at blive urolige og gø...det betød jo nok at vi skulle ud at arbejde og det kan vi lide 😀. Men der gik nu noget tid inden vi fik lov at komme på banen.

Far og mor skulle først ha mad...underligt de spiser flere gange om dagen og vi får kun en gang i døgnet og skal altid arbejde for det...nå men sådan er det .
Det tog ret lang tid at spise eller hvad de nu gjorde, mor snakkede om at de var blevet undervist i kliktræning. Det skulle så afprøves først på Jazz og så på mig. Det var ret sjovt og far og mor blev helt gode til at samarbejde om det 😉.

Det gik formiddagen med og så røg vi i bilen igen og far og mor spiste igen....Efter frokost kom Lise, hende der havde Jazz før os. Hun ville så gerne gense og røre lidt ved Jazz og det er hun altid velkommen til ligeså meget hun vil. Lise bor på Fyn, så det var nemt for hende lige at køre til Koldning og være sammen med os. Lise var meget glad for at se Jazz og omvendt, men Lise kunne også godt se at Jazz fungerer super godt med mor og det var hun meget glad for at se 😀.

Derefter skulle vi igang med C-træning. Her kom både Jazz og jeg banen. Det var SÅ godt, en meget dygtig og kompentent ung figurant der vidste hvad han kunne og ville. Mor sagde han var nem at snakke med og forstod det der blev sagt og kom med gode nyttige råd...mor havde det sådan bagefter...bare vi boede der og kunne træne der altid...🙃

Da vi havde været på banen et par gange og snakket længe med Niels og Lotte sagt farvel til Lise - pakkede vi bilen og kørte hjemad, det blev sent inden vi nåede hjem, men det var en super god dag, vi glæder os allerede til næste træf
 

Kommentarer

26.12.2012 10:38

Johnny Svendsen

Hej Hanne det ser bare så godt ud det i lave sammen. Han er en smuk schæfer ham Jazz
Knus Johnny og Yannie