Samba og Mocca på HAS 2010.

Fredag d. 13. aug. 2010 HAS i Kreds 47 Suså. 

Det var så den første dag for Mocca og jeg på HAS.
Den gik faktisk godt...næsten 🤨.
Standmønstring for Mocca, hende startede vi med, gik over al forventning. Hun stod og travede rigtig pænt😀.
Hun så frisk ud hele vejen rundt. Blot er det svært at få ørene til at vende den rigtige vej hele tide. Men alt i alt er der tilfredshed med hendes præsentation i ringen. Nu kan hun slappe af til på søndag kl. 7.30. Der går det løs for yngste tæver...

Jeg skulle jo også i ringen - sammen med Karsten.  Dommeren er desværre ikke helt vild med mig - forstå ikke hvorfor😲 - så spændende hvad han ville sige efter al den træning vi har lagt for dagen og den super pelsform jeg er i nu...
Dommeren, Frits Andresen, var yderst tilfreds, han kommenterede at han kunne se tydelig fremgang og at jeg fremstod flot - sådan 🙃🙃. Så uanset hvordan det ellers går er vi glade for den replik.

Det der ikke gik så godt, som mor ku ha tænkt sig, var C-træningen - prøvebid. Vi blev stillet i en lang kø - bare vente til det blev vores tur, jeg nåede at blive ret opkørt og ligeglad med hvad mor sagde. Stak af da vi kom til fri ved fod. Det tog vi så om igen og jeg blev, men derefter ville jeg ikke slippe...så det prøvede vi også et par gange, tilsidst slap jeg. Det lange stop var ok.
Kan mærke mor er MEGET nervøs nu - hun vil ikke dumpe i c, men risikoen er der....alt kan ske imorgen🤔.

Lørdag d. 14. aug. HAS 2010 i kreds 47 Suså.

Meget tidligt op, skulle være i Suså kl. 8 da vi skulle se Bjørn og Heiko til c.
De bestod i meget fin stil. Tillykke med det😀.
Mor havde det ikke godt, var meget nervøs, nu skulle vi jo snart på. Robert kom og jeg fik et par bid og slip og pludselig var både mor og jeg på rette køl igen.
Mor hentede mig ikke ind på banen lige før det var vores tur - altså nåede jeg ikke at køre mig selv helt op.
Ja, da vi kom igang var det næste allerede overstået - det går så hurtigt.
Det var vores dag, alt klappede, mor udstrålede tillid til mig og jeg forstod hende - toppen af vores samarbejde .
Bagefter var alle glade og sagde tillykke med det fine C-srbejde😀.
Stor tak til Robert for udvist tålmodighed overfor mor. Men mor kan også et eller andet: hun formår at fremvise os rigtig godt på en bane og bruge de ting hun har lært🤩.
En fantastisk oplevelse!!
Vi blev og så Randis tæve i ringen.  Den er rigtig smuk og fik en meget fin SG 5 placering i klassen 9 - 12 mdr. Stort tillykke med det😀.

Så er det blevet søndag og om muligt stod vi endnu tidliger op. Skulle være parat med Mocca, som skulle i ringen, kl. 7.30.
I dag kom Marianne og Charlotte også med, hvorfor mon det??🤨
Vi var i Suså lidt i 7 og Mocca blev gjort klar.
Spændende hvordan det vil gå.
Karin og Karsten var der også så jeg var godt klar over at det var noget med at løbe i den der ring....vi havde gang i.
Der blev snakket en del om hvor hvem skulle være, der blev peget og regeret og pludselig gik alle i hver sin retning og der stod Mocca så med Karsten.
Så afsted med Karsten og Mocca ud i ringen så hun kunne lede efter familien....så ser hun bedst ud - det samme gælder for mig....det er lidt et mærkeligt show🙃.
Der var 27 andre tæver på næsten sammen alder som Mocca...hvordan skulle det dog gå?
Det gik fint, Mocca klarede det så godt!
 Der blev løbet/gået en hel masse. Nogle hunde gik ud andre ind, der blev skudt og endelig kom alle i ringen og pladserne blev fordelt og Mocca kom på en flot 10. plads. Fik en super beskrivelse, så stor jubel🙃.

Mocca forstod vist ikke så meget af det, en masse mennesker der råbte og skreg og løb med rundt om ringen.....hun har aldrig prøvet noget ligende..😮.

Der gik lang tid før jeg skulle på., men endelig ved 13 tiden blev jeg gjort klar og klar var jeg!
Alle tæver blev kaldt i ringen og fordelt....undtagen Karsten og jeg. Der blev mor noget forskrækket - det ku da ikke være meningen at vi skulle være bagerst - dommeren havde  rost os dagen før? Det var det heldigvis heller ikke, de havde bare "glemt" at kalde os ind. Vi blev placeret ca. i midten af feltet...puha, det var godt.
Der blev løbet, løbet, skudt gået, hunde ud og ind, masser af uro og spetakkel rundt om ringen, men vi bevarede roen selv om der var omkring 26 andre hunde.
Efter en times tid kom resultatet, jeg blev F 13 og fik en rigtig god beskrivelse. Jeg må sige al min træning, min flotte pelsstand osv har båret frugt - dejligt🙃🙃. Alle var super glade og lettede🙃.

Brugstæve F 13 på HAS 2010. Se det lige - det er da FLOT!!

Nu kunne vi slappe af og nyde synet af Heiko der blev Brughunde hanner F15. Stort tillykke😀.
 
Endelig hjem efter en lang, men meget god weekend, hvor vi har hygget med søde mennesker, set smukke hunde og oplevet mor som troede hun ville dø da vi skulle ind i gruppe C.😲

Tak til alle som har hjulpet og støttet, det betyder så meget. Tak til opdrætter af vores hunde, trænere i kreds 30, vores løber, familien, venner og bekendte😀.
Uden jer var vi aldrig kommet så langt😎.

Tryk på billederne får at se dem i stor format og med tekst.
 


Kommentarer

15.08.2010 23:10

Johnny

Dejlige se Mocca og Samba de har hygge med jer to, og de nyd det kan man se på de billeder af de smukke schæfer i har. Knus fra Johnny og Mille