Uge 3 - 4.

Mine hvalpe er nu blevet 3 uger og der sker virkelig meget med dem, de kan alle se nu og deres hørelse er også ved at være udviklet. Det kan vi tydeligt se - de reagerer på lyde nu 😉

Alle hvalpe har taget turen ud over fødekassens kant, så nu er fødekassen åben hele tiden så de kan render frit i den og ude i køkkenet 🙂.

Hvalpe er smidige og trods de er små, endnu meget robuste så en lille tur ud af kassen tar de ingen skade af 🤪. Jeg vender jo også rundt på dem når de stadig skal sorgineres bag i ... 😲.

De er begyndt at spise opblødt hvalpefoder og det går for hver dag bedre og bedre. Deres tænder er også begyndt at komme godt frem.

Hvalpene og jeg har også været på tur i haven i det fugtig græs - det tog hvalpen nu meget pænt - ik så meget balade der.

Vi har også afprøvet vores hundegård, hvor vi skal være om et par uger. Den er dejlig fyldt med frisk haml, der luner, og som man kan putte sig i. Vi var der et godt stykke tid, først sammen med mor og derefter alene og alle faldt hurtigt til ro - jo det er et godt sted.