Bornholm 2012.

Mandag d. 20. aug., tidligt om morgenen, blev hundebilen pakket og fyldt med ting og sager...og til sidst ind med Jazz og mig. Der er altid plads til os - vi sidder jo rigtig godt i vores gode store bure - som en rigtig prins og prinsesse 😀.

Afsted på ferie, sagde mor, men hvorhen ??

Jo, der gik ikke så lang tid før jeg ligesom fornemmede hvor vi var på vej hen og da vi skulle ud at sejle var jeg ikke i tvivl "Bornholm here we come".
Og ganske rigtigt sommerhuset i Allinge var vores endestation. Jeg har jo været der før og glædede mig til at vise Jazz det hele .

Vi blev med det samme udstyret med ca. 15 m. reb - en hund i hver ende - så ku vi ellers rende rundt og tro vi var løse. Vi må ik være løse da der ligger sommerhuse i nærheden, grunder er ikke indhegnet og der er vildt på området. Det fungerer nu godt med det reb - vi kan sådan set kommer over det hele ja vi kom ihvertfald derhen hvor Jazz gerne ville....

Vi havde en dejlig uge med far og mor alene på Bornholm, vejret var skønt og vi fik lange gå ture hver dag. Nogle gange kørte vi et sted hen og gik derfra andre gange gik vi fra sommerhuet og derud af...😎.
Et par gange var vi i vandet, hvilket vi begge nyder meget.
Vi var i Almindingen, Svaneke, Gudhjem, Hammershus, Allinge, Balka strand og flere andre steder...