Drægtig og fødsel sep 2015

Jeg har været drægtig meget længe synes jeg og her til sidst gad jeg ikke mere..., maven var stor og tung, nu ku de godt komme ud....🤔

Torsdag d. 24.sep forløb egentlig stille og rolig - det meste af dagen. Mor kom hjem fra job og så på mig som om hun tænkte - ingen fødsel idag, men deri havde hun ikke ret, det kunne jeg godt mærke - der var noget under optræk....🤨.

Jeg blev tilbudt mad, men kunne ikke, blev luftet og ved 20 tiden begyndte veerne for alvor...jeg var urolig, kradsede rundt og ville hele tiden op i mor og fars seng...Jeg blev mere luftet og fat så lidt ro i min fødekasse og kl 22.06 blev min første hvalp født ❤.

Hele min menneske familie var samlet og hjalp til så godt de kunne, men jeg klarede det meste selv.....

Da jeg havde ordnet den første hvalp og hvilt lidt kom jeg ud på tur igen, mor mente det holdt veerne igang og deri havde hun ret - jeg kom ikke lang ud før den næste hvalp kom.

Jeg kom ud igen og denne gang nåede vi helt ud og hovsa der kom endnu en hvalp - godt mor havde taget håndklæde med...for så varmt var det nu heller ikke udenfor... 6 af mine hvalpe blev faktisk født udenfor 🙃.

Jeg fik energi/kalkdrik et par gange i løbet af natten, det sagde mor jeg havde godt af.

 03.44 da sidste hvalp hvalp var født faldt der ro på mig og min mave var blevet meget mindre 🙂.

Men med 8 store hvalpe kan jeg nu ikke se frem til fred og ro de næste mange uger, kan godt huske det fra sidst 😉.

Vi fik alle et par timers tiltrængt ro inden vi om fredagen skulle til dyrlægen. Mine hvalpe og jeg skulle tjekkes..., så hvalpene op i en kurv og ud i bilen. Heldigvis var kurven lige ved siden af mig så jeg kunne holde øje med dem hele tiden.

Efter veloverstået tjek var det hjem og gi mad igen igen for så at slappe af 😮.

Alle sagde jeg havde klaret det så fint og jeg passer meget på mine hvalpe...